Terug naar DSDS? Dit is wat Tooske Ragas zegt

Tooske Ragas was van 2005 tot 2007 alom bekend als DSDS-provider. Maar vooral in haar vaderland Nederland is ze een bekend gezicht. Nu heeft ze een nieuwe nuchterheidsbaan. Ze praat met “Promipool” over de nieuwe uitdaging en haar DSDS-tijd.Towsky Rajas heeft een nieuwe functie als moderator


© Instagram / tooskeragas
Towsky Rajas heeft een nieuwe functie als moderator

Voormalig DSDS-presentator Tooske Ragas (46) is een echte sterke vrouw! Face TV woont samen met zijn man, ex-ster Bastian Rajas (49), vier kinderen, een puppy, een kat en elf kippen in Nederland.

Tooske heeft nu een nieuwe moderatiefunctie – hij staat nu voor de camera voor zijn dagelijkse “Shownieuws” VIP-show. Alsof dat nog niet genoeg is, studeert ze ook pedagogiek.

Voor haar is de nieuwe baan een heel andere uitdaging dan de DSDS-introductie destijds – maar kun je je voorstellen dat je terugkeert naar “Duitsland op zoek naar de ster”?

Promipool: Hey Tooske, hoe voelt het om in deze moeilijke tijden een nieuwe baan in een dagelijks programma aan te nemen?

Tooske Ragas: Ik ben erg blij met deze nieuwe post. We voorzien het publiek ’s avonds van informatie en entertainment, zodat ze zich voor het slapengaan op iets anders dan al deze problemen kunnen concentreren. het is een fijn gevoel. Na zo lang thuis te zijn geweest, ben ik ook blij om uit te gaan (ook al hou ik veel van mijn familie) en mijn talenten te kunnen gebruiken met mijn geweldige vrienden.

Je hebt al shows van acteurs samengesteld die een of twee keer per week verschijnen – hoe stel je nu een dagelijks VIP-tijdschrift samen?

Het feit dat het een dagelijkse uitzending is, geeft de baan een hele nieuwe energie. De dag begint ’s ochtends met een online bijeenkomst waarin de onderwerpen van de avond worden besproken. We hebben ’s middags nog een bijeenkomst om te kijken of er iets is veranderd. Als ik in de studio aankom, kunnen we de volgorde of inhoud van de show wijzigen. Op de avond dat het Capitool van Washington werd bestormd, besloten we minuten voordat de show begon, live te gaan met onze lokale verslaggever. Ik hou daarvan. Wat de baan betreft, we moeten allemaal bekwaam, goed voorbereid en flexibel zijn.

Bovendien studeer je en heb je je gezin. Hoe krijg je alles onder één dak?

Ik ben een georganiseerd persoon en een vast persoon, dus ik kan veel dingen tegelijk doen. Het is goed voor onze kinderen om op te groeien, volledig verantwoordelijk en onafhankelijk te lijken. Ik denk dat dat het belangrijkste is in een huis: we proberen te begrijpen wat elke persoon nodig heeft en doen ons best om hen zo mogelijk te helpen.

Ze is al meer dan 20 jaar actief als zangeres, presentatrice en actrice. – Wat is het leukste?

Zorg ervoor dat je mixt.

En bij het kiezen van shows zoals DSDS? Wat vond je het leukst?

Ik heb een geweldige tijd gehad met Marco Sherrill !! We zijn zo goed geworden. Hij is een aardige, vriendelijke en grappige kerel. Met hem reizen was erg leuk. Dit geldt ook voor de rest van de bemanning. Make-upartiesten, schrijvers – we waren gewoon een heel goed team en ik denk dat het publiek dat kan zien aan energie op het podium.

READ  Muzikale film: Steven Spielberg brengt 'West Side Story' terug naar de bioscoop

Komt u terug als DSDS-provider?

Ik zeg nooit, nooit! Mijn leven zit vol verrassingen en ik hoop dat er velen zullen volgen. Het was een geweldig project waar ik met veel plezier aan heb gewerkt. Als ik het nu opnieuw zou doen, zou ik niet zwanger zijn of een baby krijgen, dus ik zou veel meer ontspannen zijn (en ook een beetje groter en misschien slimmer). Maar het zal moeilijk worden om op tijd voor de avond terug te zijn in Shownieuws.

Je hebt nu zoveel te doen. Wat motiveerde je om pedagogiek te studeren?

De ontwikkeling van kinderen heeft me altijd gefascineerd. Wat is de beste manier om een ​​kind te helpen groeien? Hoe ontwikkelen zijn hersenen zich? Wat zijn de monumenten van de natuur en de cultuur ervan? Ik had geen tijd om aan een nieuwe cyclus te beginnen, maar ik heb hem vorig jaar, dit gekke jaar van Corona. Dus ik maakte van de gelegenheid gebruik. Maar ik ga het nu wat rustiger aan doen, want met een fulltime baan en een groot gezin zal het veel voor mij worden.

Bedankt voor dit interview!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *