Stephanie Stabenbeck over trauma en dromen

Het jonge, ja, meisjesachtige charisma van Stephanie Stabenbeck maakt het des te indrukwekkender dat haar film “The Christmas Goose Auguste” 33 jaar geleden het levenslicht op tv zag! Het was de tweede keer dat de vrouw uit Potsdam voor de camera poseerde – een tiener die niet alleen prettige ervaringen had gehad, herinnert Stabenbeck zich.

Werken op de filmset was (geen) kinderspel

“Toen we de Striezelmarkt in Dresden opnamen, was het koud. Mijn mond bevroor en ik kon niet goed praten. Toen moest ik tussen mijn filmouders naar een scène kijken zonder naar de camera in het midden te kijken, en ook iets zeggen Het was totaal vermoeiend en uitputtend, dus bij De volgende dag had ik een kale plek op mijn hoofd: een beetje rond haarverlies!” Lachend voegt ze eraan toe: “Maar misschien heb ik dit trauma nu verwerkt.”

Jouw rotsachtige pad naar de top

Incident, later, amuseer je. Maar even later, zonder enige hilariteit, zei ze: “Op een gegeven moment had ik veel werk te doen. Opgroeien in Oost-Duitsland bijvoorbeeld. Mijn vader was theoloog, en het was niet gemakkelijk voor mensen uit Christelijke gezinnen. Dan heb ik een gehandicapte zus. En last but not least, het feit dat ik heel vroeg ben begonnen met werken. Aan de ene kant was het leuk, maar aan de andere kant was er vaak een gevoel van eenzaamheid, omdat ik geen collega’s die een vergelijkbaar pad volgden als de mijne, vooral omdat ik geen acteeropleiding had. Dus zat ik vaak dronken in de theaterkantine – met mijn oudere, vaak opvallende collega’s. Het was moeilijk.”

READ  Göring en technische vervalser • NEWS.AT

Er zijn geweldige manieren om jezelf meer innerlijke vrijheid te geven.

Stephanie Stabenbeck over haar coaching

De formatieve benadering van het omgaan met het syndroom van Down in het gezin

Maar ze vindt de ervaring van het hebben van een zus met het syndroom van Down ook “volkomen verrijkend, omdat deze mensen zo subtiel en puur zijn in het uiten van hun gevoelens. Ik voelde me er waarschijnlijk dankbaarder en nederiger door. En ook sympathieker.” moet het verheerlijken Lichamelijke klachten nemen toe met de leeftijd – en daarmee de behoefte aan hulp. Mensen met een depressie worden vaak depressief; er is ook veel lijden. Er zijn gewoon beide in extreme vorm, waardoor ik belangrijke dingen over het leven heb geleerd. ” Stephanie Stabenbeck is klaar met haar coaching en momenteel is ze zelf in opleiding tot coach.Jouw aanwezigheid hij overtuigd: “is aan het zijn zijn waanzinnig goede ikmethoden, Zichzelf Zelf Ook meer innerlijke vrijheid Geven.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *