1989 / Duitsland Noorwegen 4:1
1987 / Noorwegen Zweden 2-1
1984 / Zweden Engeland 1: 0/4: 3 pennen

Het spel op de band:

120. + 2 minuten: spel is over! Engeland won het EK Damesvoetbal met 2-1 na extra tijd tegen Duitsland. Het is de allereerste Europese titel voor Engelse vrouwen.

116 minuten: De tijd dringt in Duitsland. Engeland is nog steeds in balbezit.

116 minuten: Engeland is slechts een paar minuten verwijderd van hun eerste Europese titel. Kan Duitsland er weer tegenaan?

114 minuten: Geweldige aanval op de rechterflank. Gwinn krijgt de bal, trekt de dichtstbijzijnde paal weg, maar het schot wordt op het laatste moment afgeblokt.

2-1 naar Engeland! Kelly stof van meter tot lood

110 minuten: TOOOR voor Engeland! Kelly raakt de bal een meter voor de doellijn en veegt deze af om er 2-1 van te maken voor de thuisploeg.

108 minuten: Engeland wordt weer sterker. Gooi vanaf de rechterkant en krijg een hoekschop.

105 minuten: De eerste helft van de extra tijd was voorbij. Duitsland is actiever en streeft naar het tweede doel. Engeland blijft optreden. Er komt niet veel op dit moment.

100 minuten: Duitsland drukt de treffer 2-1. Vrijwel alleen Engeland staat achteraan op de eigen helft.

97 minuten: Hoekschop naar Duitsland vanaf rechts. Engeland krijgt de bal niet van achteren weg. Dallmann heeft de bal, maar komt vast te zitten in de verdediging. Het DFB-team is nu beter.

94 minuten: Beide teams ontlastten een deel van de druk. Niemand wil fouten maken.

91 minuten: De extensie is actief. Dallman speelt Magel.

1:1 in de EK-finale! Duitsland dwingt Engeland over te werken

Negentig + 4 minuten: Het officiële seizoen zit erop. 1:1 tussen Engeland en Duitsland. De verlenging gaat over enkele ogenblikken verder.

Negentig + 3 minuten: Vrije trap voor Engeland vanaf 25 meter in de rechterhelft. De bal komt gevaarlijk in het midden. Duitsland kan het uitleggen.

90 minuten: Het officiële seizoen zit erop. Duitsland heeft psychologisch momentum aan hun kant na de loting. Engeland was niet zo sterk als in het begin. Er worden vier minuten extra tijd weergegeven.

READ  "Transporteur van de dood" aan Hitler: Toen Eichmann moest antwoorden

87 minuten: De laatste drie minuten van de officiële speeltijd vinden plaats. Hij zal waarschijnlijk overuren gaan werken.

84 minuten: De Engelse vrouwen schrikken even, maar spelen verder naar voren. Duitsland is nu zelfverzekerder. Is er nog iets mogelijk? Het spel gaat heen en weer.

Een doelpunt voor Duitsland! Magull flicks voor 1: 1. vergelijking

79 minuten: TOOOR voor Duitsland! Majul raakt de nabije paal en tikt om de stand 1-1 te maken. Een heel belangrijk doelpunt met nog minder dan tien minuten te gaan.

75 minuten: Grote kans voor Duitsland! Gwen raakt de bal scherp in het midden van links. Lohmann springt naar voren en vangt de bal niet zelf. Wat een geluk Engeland. Het had 1:1 moeten zijn.

73 minuten: Debretz kwam naar buiten. Le Mans speelt zijn rol.

72 minuten: Hoekschop naar Duitsland vanaf links. Hegerin krijgt de bal van achteren. volgende hoek. Dit keer vanaf de rechterkant. Druk in de doos. Engeland zou het kunnen uitleggen.

69 minuten: Duitsland heeft iets meer dan 20 minuten om dit tekort te compenseren. om om te draaien. Spannende EK-finale!

65 minuten: Grote kans voor Duitsland! Majul schiet de bal hoog in de paal. In het vervolg passeert Schuller de bal niet over de lijn. Gelukkig voor Engeland.

1-0 naar Engeland! Toone springt over Frohms-doelman DFB

62 minuten: TOOOR voor Engeland! Toone krijgt de bal vooraan tot op de centimeter nauwkeurig. De Engelse vrouw benaderde Froome in haar eentje en viel de DFL-doelman aan om een ​​1-0-voorsprong te nemen. Geweldige klap!

60 minuten: Zeer moeilijk spel nu aan beide kanten. Mead en Hejring liggen op het gras, hun gezichten besmeurd met pijn. De Duitser is al terug. Med heeft behandeling nodig.

57 minuten: Prima pass voor Schuler op voorsprong. De Duitser raakt Erbs op de knie. gele kaart. Dit zou een geweldige kans zijn geweest voor het DFB-team om 1-0 op te schuiven.

54 minuten: Het team van de Duitse Bond verhoogt de druk. Hoekschop vanaf de rechterkant. Oren gaan omhoog en zij bezitten de bal.

52 minuten: Duitsland is aan het begin van de tweede helft veel sterker. Engeland is traag en diep op de eigen helft.

Grote kans voor Duitsland! Magull schiet wijd vanaf de paal

50 minuten: een grote kans voor Duitsland! Majul trekt de speer het strafschopgebied in. De bal miste de linkerpaal. Dat zou niet in de buurt zijn gekomen van de Engelse doelman Earps.

READ  Actie en avontuur met Tom Holland en Mark Wahlberg

48 minuten: De nieuw vervangen Waßmuth tankt aan de linkerkant en heeft een vrije rijstrook. En in plaats van hem in het midden te plaatsen, schiet ze zichzelf neer. Geen probleem met Earps.

46 minuten: Volgen! De tweede helft is begonnen. Waßmuth om het spel te schieten.

45 +1 minuten: Pauze in de eerste helft in het Wembley Stadium voor 87.192 toeschouwers. Engeland en Duitsland kwamen met een doelpuntloos gelijkspel de kleedkamer binnen.

44 minuten: De aanvankelijke druk van de Engelse vrouw was helemaal weg. Aanvallen zien er goed uit tot in het strafschopgebied, maar het beslissende resultaat ontbreekt.

42 minuten: Engeland met een hoekschop van rechts. Rauch in nauwe post kan wissen. Er is geen gevaar.

40 minuten: Veel technische fouten en fouten aan beide kanten. Het spel is momenteel aan het chatten. Gele kaart voor rook.

36 minuten: De Duitse voetbalbond krijgt de bal niet netjes in het Engelse strafschopgebied. Stewardessen spelen een sterk spel.

32 minuten: Duitsland zet alle middelen in om dit tegen te gaan, aangezien het steeds beter op weg is naar de EK-finale. Engelse vrouwen zijn dieper in de helft.

Grote kans voor Duitsland! De Engelse doelman redde net voor de lijn

26 min: Een grote kans voor Duitsland! De bal komt van links het strafschopgebied binnen. Wat een steek. Heggering krijgt de bal en wil de bal over de lijn duwen. De Engelse doelman Earps spoort deze drukke situatie op en is eigenaar van de bal.

20 minuten: Het team van de Duitse Bond is bijna de helft van het team. Sommige transformaties spelen nu de rol van Engeland op de kaart. De stewardessen spelen wat beter en zijn meer betrokken.

15 minuten: Duitsland ontsnapte aan de eerste fase van druk van sterke Engelse vrouwen. De menigte in het Wembley Stadium kalmeerde een beetje.

Däbritz trekt zich terug! Duitslands eerste goede kans

10 minuten: een grote kans voor Duitsland! Däbritz trekt vanaf 16 meter met haar sterke linkervoet. Brons springt op en verdraait deze hamer met zijn kop. Engeland had het geluk dat het gepast zou zijn.

9 minuten: Engelse vrouwen staan ​​nu linksboven. Med rent haar tegenstander en rent naar de basislijn. In plaats van de bal door het midden te passeren, schiet ze zichzelf neer.

6 minuten: Engeland probeert herhaaldelijk op de vleugel. Wit met een afstandsschot van rechts. Maar niet bij Frohms. De DFB-doelman vangt de bal vanuit de lucht.

READ  De wedstrijd tussen Ierland en Frankrijk is nu live op tv en wordt uitgezonden

4 minuten: een grote kans voor Engeland! Mooie voorzet van Hemp naar rechts in de verre hoek naar Wit. Engelse vrouwen klimmen verticaal. Frohms onmiddellijk en pakt de bal uit de lucht.

Derde minuut: Engeland drong onmiddellijk aan. Maar Duitsland verzet zich ertegen en loopt niet ver achter. Een open uitwisseling van trappen in de eerste minuten van de wedstrijd.

eerste minuut: hier zijn we! Het spel loopt. Engeland in witte toast. Duitsland speelt alles groen.

17:55 uur: +++ Alexandra Pope is tijdelijk uitgeschakeld in de EM Finale +++

17.45 uur: Een beetje show en zing voor het einde. Becky Hill zingt. Vervolgens komt Ultra Nate. Geweldige sfeer in het stadion.

17.30 uur: Bondscoach Martina Voss Tecklenburg is erg gefocust. In het ARD-interview legde ze uit dat haar team wil genieten van de finale en natuurlijk het winnen van de Europese titel.

17.00 uur: Wembley Stadium is volledig uitverkocht. Geweldige sfeer in Londen.

16:45 uur: Ga hier in de rij staan! Zo speelt Duitsland met Engeland.

16.00 uur: Hallo en welkom bij de live-tape op Sportsillustrated.de. Engeland en Duitsland staan ​​zondag (31 augustus) tegenover elkaar in de finale. Wie wint het EK in het Wembley Stadium in Londen? We zijn er live vanaf 18u.

Meer sportnieuws:

DAZN-expert Michael Ballack spreekt in een rondetafelgesprek over Bayern München, nieuwe aanwinsten Sadio Mane en Matjes de Ligt, 50+1 regel en het Duitse nationale team met Hansi Flick en Timo Werner.

Van 6 juli tot en met 31 juli 2022 vindt in Engeland het EK Damesvoetbal plaats. De openingswedstrijd wordt gespeeld door Engeland en Oostenrijk. Duitsland treft in groep B Spanje, Denemarken en Finland.

Basketbaldrama Hustle gaat door het dak van Netflix. De film met Adam Sandler en verschillende huidige en voormalige NBA-basketbalsterren staat op nummer één in de Duitse Netflix-hitlijsten. Ook Dirk Nowitzki is in de film te zien.