Karim Benzema bereikt het hoogtepunt van isolatie in de overwinning van Real Madrid

Zondag 20 december 2020 om am

Daniel Cabot Kirkdijk20 december 2020 • Laatst bijgewerkt: 23:56

Real Madrid ’s nachts als gezamenlijke aanvoerder van de competitie. De ploeg van Zinédine Zidane was zondagavond erg sterk op Eibar 1-3 en heeft nu evenveel punten als Atletico Madrid, dat twee wedstrijden minder speelde: dertig punten. Karim Benzema was weer belangrijk met twee assists en een doelpunt. De Fransman scoorde dit seizoen zeker 48 procent van de 25 goals in LaLiga: zeven strikes en vijf assists.

Eibar en Real Madrid waren bij Ebora verantwoordelijk voor een prima eerste helft. Het team van Zidane maakte een sterke start en had al na 12 minuten spelen een dubbele voorsprong. Benzema opende na zes minuten spelen de score in Baskenland: na een schitterende pass van Rodrigo beschermde hij de bal goed tegen Pedro Pegas en kaatste terug achter doelman Marko Dmitrovic: 0-1.

Luka Modric, die misschien wel de beste speler van het veld is in de eerste 45 minuten, maakte er 0-2 van toen hij een perfecte pass van Benzema hoog achter Dimitrovic afvuurde. Ondanks een slechte start liet Eibar zich niet gaan, de thuisploeg kwam beter in de wedstrijd en dankzij een briljant doelpunt in de 27e minuut werd de ongunstige marge verkleind. Thibaut Courtois kreeg geen kans op een curly schot van Kike García vanaf zo’n achttien meter in het rechter dradenkruis: 1-2. In het restant van de eerste helft konden Eibar en Real Madrid enkele goede kansen niet benutten.

READ  Duidelijke overwinningen voor Portugal en Oekraïne | EURO .futsal

In de tweede helft leed Real Madrid af en toe een merkbaar balverlies op het middenveld, waardoor Eibar een behoorlijke weerstand kon bieden. Opmerkelijk was dat Dmitrovic pas in de 67e minuut werd getriggerd toen hij prachtig reageerde op het schot van Rodrigo. De gevaarlijkste momenten deden zich voor in de eerste twintig minuten van de tweede helft, rond het doelgebied royalist Plaats.

over de hele wereld! ?? Met dit ongeëvenaarde werk voorkomt Sergio Ramos dat punten verliezen van Real Madrid! ??????

Voorheen gelegd Voetbalveld Aan Zondag 20 december 2020

Hoewel het team van Zidane minder actief was op het veld dan voor rust en uitgeput was, was het drie punten hoger dan al het andere. Real Madrid verdedigde goed en de video-assistent-scheidsrechter stond aan hun kant toen Sergio Ramos niet werd bestraft met een penalty. In de slotminuten tekende Lucas Vázquez de eindstand: 1-3 op aangeven van Benzema. Vlak daarvoor maakte Ramos een beslissende tackle toen Pegas met 2-2 leek te spelen.