Vrije trap truc met Weghorst: Nederland kopieerde VfL Wolfsburg

Wout Weghorst en Nederlands elftal In hun uiteindelijk mislukte race om de achterstand in te halen In de kwartfinales van het WK tegen Argentinië Een oude vrije trap truc Wolfsburg Vfl Afspraak. Zet je muur naast de tegenstander, sla de bal plat langs verdedigers het strafschopgebied in en maak dan een duidelijke run op doel: Weghorst scoorde op precies dezelfde manier in een 2-1-overwinning op Arminia in de Bundesliga in oktober. 25, 2020 Bielefeld voor VfL.

“We wisten dat Weghorst een paar jaar geleden zo scoorde in de Bundesliga. Dus dat hebben we nog een keer geprobeerd en het werkte. Helaas was dat niet genoeg, zei spits Luuk de Jong, die ooit speelde voor het Duitse Borussia Mönchengladbach.

Oranje stond vrijdagavond al met 2-0 achter in het Lusail Stadion toen Wighorst in de 78e minuut inviel.Vijf minuten later scoorde de 30-jarige de stand op 2-1, in de elfde minuut van de extra tijd zette hij de stand om. een vrije trap van Teun Koopmeiners om er 2-2 van te maken. Weghorst & Co. verloor echter met 3:4 na strafschoppen en werd uitgeschakeld. De oud-aanvaller van Wolfsburg speelt sinds dit seizoen voor de Turkse club Besiktas Istanbul.