Vier keer gelijk in de Nations League

Nations League – In Groep 3 van de Nations League gaat elk team één punt vooruit, maar niet meer ten opzichte van hun tegenstanders. Engeland en Italië speelden met 0-0 gelijk, Hongarije en Duitsland met 1-1.

Het Duitse nationale team heeft geen van zijn laatste vier wedstrijden verloren, maar ook niet gewonnen. De kant van Hansi Flick stond de Hongaren toe om zichzelf in Boedapest voor de vierde keer op rij op 1-1 te zetten. Zelfs de Duitsers hadden wat geluk nodig om een ​​nederlaag te voorkomen. De Hongaren hadden in deze rustige wedstrijd zeven schoten op doel, terwijl de Duitsers er maar één hadden. Dat is te weinig voor een topkeuze voor een land waar ze nu al openlijk over de wereldtitel praten.

Ook in deze wedstrijd viel op dat de Duitsers, ondanks hun bekende aanvallende spelers van grote Europese teams, grote moeite hadden om veel kansen te creëren en doelpunten te maken. Dit geldt met name voor wedstrijden tegen tegenstanders van het hoogste niveau.

Beide goals vielen binnen de eerste tien minuten. En compenseerde Jonas Hoffmann van Gladbach, die promoveerde naar de gelederen van het Duitse nationale team, al na negen minuten een achterstand.

De Squadra Azzurra, die zich niet had geplaatst voor het WK in Qatar, was niet onder de indruk in de Nations League Championship Second Division. Het 0-0 gelijkspel tegen Engeland op Wembley is een eerbetoon aan de kant van Roberto Mancini, net als het 1-1 gelijkspel tegen Duitsland in Bologna een week geleden. Wilfried Gonto speelde dit keer niet vanaf het begin. Net als bij het 1-1 gelijkspel tegen de Duitsers kwam hij na 65 minuten binnen. Na 70 minuten miste hij een schot vanuit een goede positie.

READ  Mario Gotze: Dat is het! Een voormalige BVB-ster in Valley of Tears

De twee wedstrijden in Poule D leverden geen winnaars op. Ondanks het verlies van een punt in een 2-2 overwinning op Polen, dat speelde zonder Robert Lewandowski, haasten de Nederlanders zich naar de Final Four terwijl België met 1-1 gelijkspeelde in Wales.

De kant van Louis van Gaal was meestal superieur, maar viel in de 52e minuut met 2-0. Davy Klassen en Denzel Dumfries hadden toen nog maar vier minuten nodig om de gelijkmaker te maken. Nadat Van Gaal met elf spelers op de achterste rij begon aan een 2-1 overwinning in Wales, komen de meeste tenoren dit keer weer vanaf het begin in actie. Memphis Depay miste in blessuretijd de zege toen hij met een strafschop de paal raakte.

Net als de Polen staan ​​de Belgen nog drie punten achter. Zij zullen buitenshuis moeten spelen om revanche te nemen op Nederland.

Telegrammen en classificaties

Groep 3:

Engeland 0-0 Italië. – Wolverhampton. – SR Marciniak (Polen). Notities: De negende liggerberg (Engeland). Italië staat met Genonto (Zürich) op de 65e plaats.

Hongarije-Duitsland 1:1 (1:1). – Boedapest. -SR Sánchez (Spanje). – Doelpunten: 6. Nagy 1-0. 9. Hoffmann 1:1.

Positie: 1. Italië 3/5 (3:2). 2. Hongarije 3/4 (3:3). 3. Duitsland 3/3 (3:3). 4. Engeland 3/2 (1-2).

Groep 4:

Holland-Polen 2:2 (0:1). -Rotterdam. – SR Meler (TUR). Doelpunten: 19. Cash 0: 1. 51. Zelensky 0-2. 52 – Hoofdstukken 1:2.56 – Dumfries 2:2 – Aantekeningen: Polen zonder Lewandowski. 91′ Depay (Nederland) mist een strafschop tegen de paal.

Wales 1-1 België (0-0). – Cardiff. – SR Bastien (Frankrijk). – Doelpunten: 51. Tillmans 0-1. 87 Johnson 1-1. Let op: Het vijfde doelpunt van Ampadu (Wales) werd door de VAR afgekeurd wegens buitenspel.

READ  BCO: Marc Bijsterbosch heeft een persoonlijke mijlpaal bereikt

Positie: 1. Nederland 3/7 (8:4). 2. België 3/4 (8-6). 3. Polen 3/4 (5:9). 4. Wales 3/1 (3-5).