Na gelijkspel tegen Nederland: Duitsland wint het toernooi

Het Duitse U-16-team speelde in de laatste wedstrijd van het vierzijdige toernooi met 3-3 tegen Nederland. Na twee eerdere overwinningen werd het team van Marc-Patrick Meistre tot winnaar van het toernooi gekroond.

Het Duitse team had de eerste twee wedstrijden van het vierzijdige toernooi in Portugal al gewonnen. Japan verloor met 3-2 en de gastheren met 2-0. Tegen Nederland zette Lennart Karl Duitsland in de 19e minuut uit een strafschop op voorsprong, waarna Armando Juner in de 33e minuut het tweede doelpunt toevoegde.

Maar Oranje wist de wedstrijd gelijk te trekken met doelpunten van Onuvar in de 40e minuut en Baron in de 78e minuut. Nadat Moritz Gottlicher in de 83e minuut met een kopbal de stand op 3-2 maakte voor de Duitse junioren, maakte Nijenhuis in blessuretijd gelijk ( 90+1). Zeven punten uit drie wedstrijden waren genoeg om het toernooi te winnen.

Tijdens het toernooi hebben we goede vooruitgang geboekt.

Onder-16-coach Marc-Patrick Meister

Weken Nijstad ,Kamers Novar belasting – Mirren, Rovers Dembele Jones, Burns-Nijenhuis

Spelinformatie

Toonhoogte Gemeentelijk stadion in Albufeira
Kijkers 123

Coach Marc-Patrick Meister was tevreden over de prestaties van zijn leerlingen: “We hebben goede vooruitgang geboekt in de loop van het toernooi. Het is ook belangrijk dat alle jongens in goede gezondheid uit de respectievelijke wedstrijden komen. We gaan nu met een goede gezondheid naar huis.” gezondheid.” “Ik heb het gevoel dat we het toernooi als het beste team hebben afgesloten.”

READ  Freising Garden Days: Flower Magic from Holland - Freising