Live Eredivisie: Willem II heeft ook moeite met RKC | Amerikaans voetbal

Volg alle duels in de Nederlandse competitie Hier te voet Voor alle statistieken, klassementen en topscorers

Willem II zoekt naar de punten die het meest nodig zijn

Voor Willem II een heel belangrijke wedstrijd in Waalwijk. De Tilburgers hebben slechts 9 punten verzameld en staan ​​vier punten achter op de RKC Ranking. Het is dus een echt “zespuntenduel”.

De

Het AZ voorkwam ternauwernood een kostbaar puntenverlies. De Camards worstelden van een achterstand in de terugwedstrijd tegen Addo Den Haag en wonnen nipt met 2-1. Invaller Zakaria Abu Khalil redde Alexidi door de gelijkmaker in de 72e minuut, en hij scoorde het tweede doelpunt in de 89e minuut vanuit de paal.

Al-Farah bij AZ-spelers na Zakaria Abu Khalil 2-1.

Eindhoven

Eindhoven heeft zaterdag hun eerste overwinning in het nieuwe jaar behaald. PSV versloeg Sparta Rotterdam met 3-5. Het 2021-team van Roger Schmidt begon met een gelijkspel met Ajax (2-2) en werd verslagen door Arizona (1-3).

Kort na de tweede helft maakte Noni Madewicki de 1-3 voor PSV

Bestand bekijken … Duels statistieken.

Eindhoven steeg met winst naar de derde plaats. Ajax en Vitesse hebben elk nog een punt. Wettice versloeg zaterdag FC Emin (1-4) en Ajax treft zondag Feyenoord, dat nu twee punten lager staat dan PSV.

Kijk ook De positie in de Nederlandse competitie.