Flekken en Schlotterbeck: Challengers kondigen zichzelf aan

Drie spelers van SC Freiburg kwamen dinsdagavond het veld op in het 1-1-gelijkspel van Duitsland tegen Nederland. Nico Schlutterbeek en Mark Laat het vooral zijn dat ze zichzelf weten te adverteren.

Nico Schlutterbeek en Mark Fleken (rechts).
IMAGO / mooie sporten

Kort voor het einde van de wedstrijd stonden drie Freiburgers op het grasveld bij de Johan Cruijff Arena in Amsterdam bij het 1-1 gelijkspel tussen Nederland en Duitsland. Mark Flicken in het net uit Nederland, Nico Schlutterbeek in het centrum van de Duitse verdediging en Christian Guenther in het linkerdeel van de vierrichtingsverdediging. Flekken en Schlotterbeck mochten zich 90 minuten presenteren voor 50.000 toeschouwers, en Günter verving David Raum in de 86e minuut. Three Fryburger geplaatst:

Internationale wedstrijd in Amsterdam

Nico Schlutterbeek: Net als in zijn eerste wedstrijd tegen Israël (2-0) stond de 22-jarige in de basis – en opnieuw deed hij het goed (beide als kicker met een score van 3,5). Schlutterbeek, in de Bundesliga met een gemiddelde van 2.56, tweede beste op het veld achter München-spits Robert Lewandowski (2.46), speelde niet foutloos, maar was behoorlijk solide (Kicker commentaar op het spel: Veel werk, maar de goede richting ). Hij had altijd problemen met de hoge snelheid van de Nederlanders, maar maakte nooit een grote fout – in tegenstelling tot Israël toen hij een penalty veroorzaakte (arrogantie? Schlutterbeek: ‘dat was gewoon slecht’). Achter de grote honden Antonio Rudiger en Niklas Soleil heeft Schlutterbeek zich nu gepositioneerd als een mededinger voor gevestigde krachten – en hij loert zijn kans op meer speeltijd op de loer.

READ  Uitschakeling Champions League springt na: Investeerders straffen Ajax

Christian Günther: De aanvoerder van Freiburg verving Hoffenheim’s David Raum kort voor tijd als linksback. Raum en Robin Goossens van Inter Milan staan ​​momenteel voor bondscoach Hansi Flick en Günther staat momenteel derde in het klassement. Zijn kansen om deze winter deel te nemen aan het WK in Qatar zijn klein als de twee tegenstanders fit zijn.

Mark Falkin: De 28-jarige werd zelden getest en redde kort voor het einde een gelijkspel in een enkelspel tegen Lucas Nmica. Verder wordt hij zelden echt getest (kickerscore van 2,5) en voelt hij zich niet schuldig bij het incasseren van een doelpunt en schieten, vooral in de eerste helft van de wedstrijd, met een indrukwekkend aantal veilige balcontacten en een constructief spel. De Nederlander, die al van jongs af aan in Duitsland voetbalt, zou onder Bonds-coach Louis van Gaal nog een kans moeten krijgen aangezien vaste keeper Justin Bello (24, Feyenoord Rotterdam) momenteel afwezig is na een voetoperatie. Samen met de eveneens geblesseerde Jasper Cillessen (32, FC Valencia) strijdt Let It Be nu om de tweede plaats. De komende interlands in de UEFA Nations League in juni moeten uitwijzen of hij zich blijft bewijzen.