FC Augsburg verslaat eenvoudig FC Kufstein – 9-0

De ontmoeting met het regionale competitieteam uit Oostenrijk verandert in de tweede helft in een trainingssessie. Henry Kodoso uitgeleend aan Nederland.

Na de spannende test tegen Besiktas Istanbul scoorde hij een doelpunt Augsburg Alleen voor FC Kufstein. Het regionale competitieteam uit de derde klasse trapt dit weekend het competitieve seizoen af ​​met een bekerwedstrijd tegen eersteklasser Wolfsberger. Aan de andere kant zit FCA midden in de voorbereiding. ’s Morgens zou de voetbalclub uit de Bundesliga weer getraind hebben, ’s avonds wilde de coach Enrico Massen Bekijk de voortgang in competitieve omstandigheden.

Winther (5e), ​​Michel (23) en Vargas (28) scoorden de doelpunten in de eerste helft van makkelijk 9: 0 (3: 0), na de eerste helft Malone (50/57), Comor (61) en Cardona ( 64/80/90). In de marge van de wedstrijd maakte FCA bekend dat Henri Kodoso voor een seizoen zou worden uitgeleend aan de Nederlandse tweedeklasser ADO Den Haag.

FC Augsburg vs FC Kufstein: zoals verwacht eenzijdig

Maaßen blijft zijn spelers volop speeltijd gunnen, en wisselde ook zijn elftal na de eerste helft van de wedstrijd tegen Kufstein volledig om. Tim Breithaupt (ontstoken blaar op zijn teen), Masaya Okugawa, Robert Jomni (beiden individuele training), Ermidin Demirovic, Dion Bilgo, Frederik Jensen en doelmannen Finn Dahmen en Tomas Koubek kregen allemaal rust.

De uniforme formatie is nog niet te raden, veel bouwplaatsen zijn open. En het zou meer open kunnen gaan als bijvoorbeeld centrale verdedigers Jeffrey Guilio of Felix Odokai de club verlaten. Een van de contracten die in 2024 aflopen, wordt niet verlengd en de ander wil niet verlengen.

READ  Hamann: Maart try-outs voor finales Bondscoach Nagelsmann - Sportnieuws over ijshockey, wintersport en meer

Zoals verwacht was de aanvankelijke cast tegen Kufstein, Maximilian Bauer en Frederick Winther niet al te uitdagend. Winther kon aanvallend spelen en scoorde meteen om de stand op 1-0 (5) te brengen, nadat Philip Titz eerder op de paal had gefaald. Augsburg Hij had constant balbezit en meer kansen, maar Kufstein maakte bijna gelijk. Blokkeren van de buitenpaal 1: 1 na een afgeweken schot van Lukas Hoffmann. (17). De volgende klappen kwamen aan de andere kant toen Sven Michel (23) en Ruben Vargas (28) er respectievelijk 2-0 en 3-0 van maakten.

Lees hier ook over

In het eenzijdige veranderde er weinig, de compleet gewijzigde formatie scoorde de volgende doelpunten voor FCA (50/57) via Maurice Malone. Lokaal Mert Komor scoorde 6-0 in deze vriendschappelijke wedstrijd, die steeds meer op een informele training begint te lijken (61′). Even later verhoogde Ervin Cardona naar 7: 0 (64e plaats), die ook het achtste (80e) en negende (90e) doelpunt maakte.

Teamopstelling (eerste helft) Lubik – Colina, Bauer, Winther, Pedersen – Rexhbecaj, Veiga – Vargas, Mkuku – Tietz, Michel (de andere helft) Lübeck – Stanek, Pfeiffer, Odokhai, Iago – Dorsch, Engels – Cardona, Meyer, Malone – Comor