Testwedstrijd WK handbal 2021: Noorwegen domineert Nederland

de noors team Hij was superieur en won met 36:21 (19:11) goals.

Wereldkampioenschap handbal 2021 Spanje: IHF Wereldkampioenschap Dames

Wereldkampioenschap handbal 2021 Spanje: schema IHF Wereldkampioenschap

Wereldkampioenschap handbal 2021 Spreek met Alina Gregsles “Verdeelverantwoordelijkheid”

WK Handbal 2021 Praat met Dina Eckerley over ‘Vervelende favorieten’

WK Handbal 2021: Gruner ‘qua presentatie beter gepositioneerd’. Cromer: WK kwartfinale doelpunt

WK Handbal 2021 Spanje: Henk Gruner met Duitsland

26.11.2021avond NHV / SPORT4FINAL / Frank Zip:

Testwedstrijd WK handbal 2021: De ploeg van interim-bondscoach Monique Testermann speelt zaterdag en zondag weer in de Intersport Cup. Zaterdag 27 november om 14.30 uur Rusland. Een dag later, om 13.30 uur, was Zuid-Korea de tegenstander.

De wedstrijd was tot halverwege de eerste helft goed in evenwicht. Dion Hocher sloeg een krachtig afstandsschot en Debbie Bont scoorde vanuit de cirkel om de stand op 7-8 te brengen. vanaf dat moment noors team Om de wedstrijd om te draaien. Bestraf fouten en vergissingen Nederlandse vrouwen genadeloos in een snelle tegenaanval. Ze scoorden in korte tijd zes goals: 14: 8. Twintig minuten later vierde Estafana Pullman haar comeback van een knieblessure.

Kort voor rust verhoogde Noorwegen het verschil tot negen doelpunten: 19:10. Danick Snelder wist in de laatste seconde van de eerste helft een toilet op te ruimen, zodat de stand van de eerste helft 19:11 was.

In de tweede helft kwam Noorwegen terug van waar het gebleven was. Ze kwamen heel sterk uit de kleedkamer. Ze scoorden zes keer op rij. Halverwege de tweede helft wist de machtige Sana Solberg het verschil op te voeren tot 16 doelpunten: 29:13. Uiteindelijk was daar het onbetwiste succes van de Europees kampioen van 2020.

READ  De spaarder met het hockeyteam staat in de halve finale van de European Masters

statistieken:

Noorwegen – Nederland 36:21 (19:11)

Noorwegen: Henny Ella Rystad (4), Emily Heig Arntzen (3), Veronica Egbaken Christiansen (1), Nora Mork (3), Stein Bridal Oftedal (2), Selge Margarita Solberg, Kari Skår Pratsest (2), Velde Mortensen Ingstad (1 ) )) ), Catherine Lundy, Moa Gerda Högdahl (1), Marit Rosberg Jacobsen, Camilla Herm (2), Sana Charlotte Solberg (7), Kristen Bristol (4), Emily Margaret Hovden (2), Maren Nyland-Ardal.

Holland: Laura van der Heyden (1), Debbie Ponte (1), Louis Abing (1), Larissa Nouser (1), Danik Snyder (3), Lyn Nippenberg, Bo van Wittring (3), Tamara Haggerty (1), Kelly Dolver (3), Inger Smits, Zoe Springs, Kelly Vollebright (3), Tess Wester, Yara Ten Holte, Dion Hocher (3), Estafana Pullman

Strafminuten: 8:10 (Reistad 2, Mörk 2, Brattset 2, Solberg 2 – Snelder 4, Nüsser 2, Haggerty 2, Housheer 2)

Handbal Olympia Tokyo 2020: DHB-missie mislukt. Stagnatie onder Alfred Jeslason

Voetbal EM 2021 UEFA-commentaar: Duitsland – gemiddelde prestatie in plaats van wereldklasse

Voetbal 2021: Engeland dwong Duitsland tot knock-out in de laatste 16 van het EK

EM 2021 voetbalcommentaar: Duitsland – stagnatie, vooruitgang, achteruitgang

Handbal Olympia Tokyo: Het hoofdteam van Alfred Geislason Duitsland

DHB Handbal Heren: Een beetje dichter bij de top van de wereld