Verplaats de afgedekte savegame naar de server

JavaScript is uitgeschakeld. Voor een betere weergave moet u JavaScript in uw browser inschakelen voordat u doorgaat.

Hallo forum,
Ik hoop dat jij me kan helpen.
Ik speel op Steam Enshrouded (geweldig spel).
Ik was zoals gewoonlijk gastheer van een wedstrijd en mijn collega en ik hebben lang gespeeld. Toen werkte het op een gegeven moment niet en heb ik voor 30 dagen en 5 euro een server van Gportal gehuurd om het te testen.
Nu wil ik de eerder gespeelde score overdragen, zodat we ons spel op de server kunnen blijven spelen.
Kan iemand mij vertellen hoe ik dit moet doen?
Ik heb geprobeerd het opgeslagen spel over te zetten met Filezilla Client, maar dat werkte niet.
Ik gebruik het programma (x86) — Steam — Gebruikersgegevens — 12331500 — 1203620 — Extern — en ik heb de twee bestanden van de server naar de savegame-map gekopieerd. Maar het save-spel begint altijd zonder vooruitgang, niet het onze.

Kan iemand mij helpen? We hebben al veel tijd in het resultaat gestoken.

READ  Valve dwingt ventilatorprojecten te staken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *