Nederland wint met vertrouwen: Frankrijk leidt Duitsland in een proef op weg naar het EK

Nederland wint zelfverzekerd
Frankrijk verslaat Duitsland in een proef op weg naar het EK

Frankrijk komt steeds dichter bij het EK 2024. De vice-wereldkampioen behaalt zijn volgende overwinning in de EK-kwalificatiewedstrijden voorafgaand aan de vriendschappelijke wedstrijd tegen Duitsland. Ook de Nederlanders wonnen vol vertrouwen.

Vice-wereldkampioen Frankrijk Het team vervolgt zijn zoektocht naar het Europees kampioenschap voetbal 2024 in Duitsland met zeven voetbalschoenen in de competitie. Vijf dagen voor de interland in Dortmund tegen de Duitse nationale ploeg vierde de voormalige titelverdediger feest met ster Kylian Mbappe in de tweede groep. Ierland Met 2:0 (1:0) in de vijfde game hun vijfde overwinning. Het zou de sterkste rivaal van Frankrijk zijn Holland onderdrukt Griekenland Met 3-0 (3-0) van de tweede plaats, maar net als de Grieken staan ​​ze al negen punten achter op Équipe Tricolore.

Frankrijk zette al vroeg in Parijs zijn weg naar de overwinning met München-verdediger Dayot Upamecano in de basisopstelling, en Aurelien Chouamini scoorde het eerste doelpunt (19). Drie minuten na rust nam voormalig Mönchengladbach-speler Marcus Thuram de beslissing.

Oranje maakte het allemaal nog voor het einde van de eerste helft duidelijk in de confrontatie tussen de voormalig Europees kampioen en de Grieken in Eindhoven. Hoffenheim-speler Wout Weghorst, die net als Leipzig-speler Xavi Simons in de basis stond, nam zes minuten voor het einde van de eerste helft alle twijfels over succes weg met het derde doelpunt voor de gastheren. Na de pauze won de thuisploeg.

Hij liep in Groep E Tsjechische Republiek Met Bremen-doelman Jiri Pavlenka en Wolfsburg’s Vaclav Cerny in de eerste wedstrijd tegen de Chasers Albanië Hij verdedigde zijn voorsprong met succes met een score van 1: 1 (0: 0). Polen Jakub Kaminski van Wolfsburg leidde tegen hen met 2-0 (0-0). Faeröer eilanden Dankzij een laat dubbelpakket van voormalig wereldvoetballer Robert Lewandowski (73e, strafschop, 83e) kwamen ze dichter bij de top twee.

Hongarije In de zevende set breidde ze haar voorsprong zelfs uit. In het topspel met de eerder gedeelde jager Servië De Hongaren, die aan het begin van de wedstrijd het Bundesliga-trio Willi Orbán (Leipzig), Attila Szalai (Hoffenheim) en Roland Szalai (Freiburg) op het veld hadden staan, wonnen met 2-1 (2-1).

Denemarken Verbetering in Groep H met 4:0 (3:0) tegen het team zonder punten San Marino, waar Wolfsburg’s Joachim Mali (28e plaats) en Jonas Wind (40e plaats), evenals Leipzig’s Youssef Poulsen (90e + 4e plaats) de lijst van scorers op de tweede plaats bezetten. Hij sprong op gelijke hoogte met de voormalig Europees kampioen Sloveniëdie Leipzig-speler Benjamin Sisko won met een score van 4: 2 (3: 1). Noord-Ierland Hij scoorde eenmaal op de derde plaats. Beide winnende teams staan ​​nu met twee punten voor Kazachstandie in de eerste wedstrijd koploper is Finland Hij moest een nederlaag 0:1 (0:0) toegeven.

READ  Voetbal, Duitse bekertestwedstrijd: Duitsland draait de wedstrijd tegen Nederland en wint met 2-1