De Women's Nations League is nu live

Duitsland versus Nederland: Women's Nations League in live bandlezing

Conclusie: Het is de DFB-vrouwen gelukt: Duitsland versloeg Nederland met 2-0 en staat na winst in de zomer op de Olympische Spelen. De ploeg van Horst Hrubesch heeft na een sterke tweede helft haar aandeel op de Olympische Spelen ruimschoots verdiend. Na doelpunten van Clara Bühl en Lea Schuller liet Duitsland in de laatste minuten voor het laatste fluitsignaal niets onberoerd.

Duitsland vs. Nederland: Women's Nations League in live bandlezing – laatste fluitsignaal, tweede helft

90.+6. Laatste fluitsignaal. Duitsland wint en stelt zijn ticket voor de Olympische Spelen veilig.

Duitsland vs Nederland: Live-uitzending Women's Nations League – Gele kaart voor Gowen

90.+4. Julia Gwin maakt een fout op de rechterzijlijn en wil de bal niet loslaten. Dit is de reden achter de gele kleur.

90.+2. En hier wordt het weer erg gevaarlijk in het Duitse strafschopgebied. De Duitse verdediging kan de vrije trap vanaf de rechterkant niet wegwerken. Er ontstaat commotie in het zesmetergebied en de bal landt op de paal voordat Froomes de bal kan veiligstellen.

90. De overwerktijd bedraagt ​​vijf minuten.

89. Oberdorf probeert een afstandsschot te maken vanaf ongeveer 30 meter. Maar haar schot ging over het Nederlandse doel.

88. Het lijkt erop dat Nederland nog steeds een tekort aan ideeën heeft. De ploeg van coach Andris Juncker vormde enkele minuten voor het einde van de reguliere speeltijd geen echte dreiging.

Duitsland versus Nederland: Liveticker Women's Nations League – Wijzig Duitsland

85. Ook Horst Hrubesch reageert weer. Endemann mag haar internationale debuut vieren. Clara Bühl laat ruimte voor hen.

Duitsland versus Nederland: Women's Nations League in liveticker – Nederland verandert

84. Andris Juncker brengt twee nieuwe krachten naar de slotfase. Van de Sanden en Snoeijs komen voor Martens en Spitse.

READ  Beleef Nederland met grote evenementen - EURACTIV.com

82. Natuurlijk trekt Duitsland zich nu enigszins terug op zijn eigen helft. Oranje toonde tot nu toe echter geen enkel gevaar voor het doel van Merle Frooms.

80. De poort naar de Olympische Spelen staat nu wijd open voor het team van de Duitse voetbalbond. Zal Duitsland in de loop van de tijd een voorsprong van twee doelpunten nemen? Er zijn nog tien minuten plus verlenging te spelen hier in Heerenveen.

Duitsland versus Nederland: Women's Nations League in live bandlezing – doelpunt Duitsland

78. Jammer voor Duitsland. En daar is de klap! Nederland kan een hoekschop vanaf de rechterkant niet goed wegwerken. De tweede bal komt weer bij Pohl terecht, die de bal tot halverwege slaat. Haar voorzet werd gevonden door Lea Schuler, die de bal in de linkerbenedenhoek kopte. Is dit de beslissing in deze wedstrijd?

76. Duitsland dringt aan op tweede doelpunt De ploeg van Horst Hrubesch leidt momenteel meedogenloos.

75. Na een voorzet van Leander kopt Schuler de bal het strafschopgebied in. Je poging heeft de doos gemist. Medeleven.

72. De Duitse invalshoek kan door Popp in de eerste post worden uitgebreid. Alleen Bernstein kan de voor Hegering bestemde bal wegwerken. Dit had gevaarlijk kunnen zijn voor Van Domselaar.

70. Het tempo wordt lastiger en er staat uiteraard veel op het spel: Oberdorf wordt door Brutus bijna van het tweetal weggerukt. Maar daar is geen kaart voor.

68. Andris Juncker reageert onmiddellijk. Igorola komt in de plaats van Van de Donk.

READ  Waar moet je op letten als je op vakantie gaat in Nederland

66. Jammer voor Duitsland. Schuler staat nog niet terug op het veld en Duitsland maakt er alsnog 1-0 van. Oberdorf schuift de bal door het midden naar voren en geeft deze door aan Brand. Janssen kon haar voorzet niet wegwerken, waardoor Oberdorf opnieuw balbezit nam en de bal naar een vrijstaande Clara Pohl kopte. Ze bleef van dichtbij kalm en scoorde via de armen van Van Domselaar de openingstreffer.

64. Leah Schuler ligt op het gras na een botsing met Van Domselaar. Schuler probeerde een rebound te pakken van Clara Buhl en werd vervolgens neergeschoten door de Nederlandse doelman. Dan komt Schuler weer bij elkaar, zijn gezicht verteerd door pijn.

Duitsland vs. Nederland: Live-uitzending Women's Nations League – Janssen gele kaart

61. Tijdens deze actie werd Bob op grove wijze vrijgesproken door Janssen, die voor deze overtreding een gele kaart kreeg.

61. Volgende goede maatregel van de vrouwen van de Duitse voetbalbond. Pope geeft de bal door het midden door aan Brand, die naar het midden in het strafschopgebied beweegt en vervolgens de achterlijn zoekt. Je schot wordt geblokkeerd en gaat buiten de baan.

59. Schuler ontvangt de bal vanaf de linkerkant en kopt richting het Nederlandse doel. Janssen wist de spits op het laatste moment nog te dwarsbomen.

57. Bernstein heeft veel ruimte aan de Duitse linkerkant. De spits wordt niet genoeg gestoord en kan naar het midden opschuiven en afwerken. Maar Fromes vangt de bal veilig.

54. Dijkstra blijkt bij deze actie geblesseerd te zijn geraakt. Wilms staat nu voor hen op het veld.

READ  De boetes stijgen aanzienlijk: tot 490 euro voor illegaal parkeren

53. Van de Donk speelt de bal scherp naar Dijkstra. Pope weet de poging van Oranje te blokkeren ten koste van een hoekschop.

51. Ja! Stephanie Frappart geeft geen doelpunt na een VAR-assist.

50. Duitsland neemt het voortouw! Schuler wordt losgelaten op de linkerflank, die zijn zenuwen voor Van Domselaar houdt en de bal in de verre hoek schiet. Maar de vlag gaat meteen uit. Was Schuler een stap voor op de pas?

48. De eerste Duitse kans in de tweede helft! Oberdorf passt de bal vanaf de rechterflank naar het strafschopgebied, waar hij vervolgens naar Nosken op de verdedigingshelft springt. Van Domselaar kan haar schot uit een hoekschop wegwerken. De volgende bocht blijft onschadelijk.

46. Horst Hrubesch wisselt één keer tijdens de pauze. Leah Schuler vervangt Sidney Lohman.

Duitsland vs. Nederland: Women's Nations League op live tape – start van de tweede helft

46. Het is tijd voor de tweede helft en de bal gaat weer rollen.

Rust: We zien in Heerenveen een sterke en evenwichtige wedstrijd tussen Duitsland en Nederland, die na 45 minuten nog steeds 0-0 staat. In de 25e minuut had de Duitse ploeg op voorsprong kunnen komen na een schitterende poging van Noskin. Nederland werd wakker na het raken van de paal en vooral Bernstein bleef voor problemen zorgen bij de DFB-vrouwen. Er staat ons een spannende tweede helft te wachten.