Voorspelling van kunstmatige intelligentie voor de wedstrijd tussen Roemenië en Nederland

Op sterke wijze bereikte het Nederlandse team de achtste finales van het Europees Kampioenschap, waar het derde werd in Groep Vier. Na de eerste 2-1 overwinning op Polen en een 0-0 gelijkspel tegen Frankrijk onthulde Al Fattal grote zwakke punten, vooral in de verdediging, in de 2-3 overwinning op Oostenrijk.

Net als Nederland wist hun volgende rivaal Roemenië vier punten te scoren in de voorronde, wat genoeg was om Groep E te verslaan. De ploeg van Eduardo Iordanescu is een van de grootste verrassingen van het toernooi tot nu toe en mag niet worden onderschat, ondanks dat hij de underdog was tegen Nederland.

De directe vergelijking spreekt echter voor zich: van de voorgaande dertien ontmoetingen won Nederland er negen, terwijl de Roemenen slechts één overwinning behaalden op Elftal, en dat was bijna zeventien jaar geleden. De laatste vier wedstrijden gingen allemaal naar de Orangi.

Ondanks de zwakke groepsfase beschouwt Amnesty International Nederland als favoriet. hoog Supercomputer van OptaWaarbij elke wedstrijd 10.000 keer wordt gesimuleerd, en de kansen van Elftal om in de normale speeltijd te winnen zijn 62,8 procent, terwijl het winstpercentage van de Roemenen na 90 minuten 15,3 procent is. De kans op verlenging bedraagt ​​21,9 procent.

GBT-chat, misschien wel de bekendste en populairste AI van dit moment, gaat eveneens uit van een Nederlandse overwinning en voorspelt een 2-0 overwinning voor de ploeg van Bond-coach Ronald Koeman. De kans dat Nederland wint is 65 tot 70%. Er is een overwinning voor Roemenië GBT-chat 10 tot 15 procent kans, plus 15 tot 20 procent kans op een gelijkspel na 90 minuten.

READ  WK 2022: Nederland - Ecuador Live streaming op gratis tv-kanalen en live streaming

Als je AI vertrouwt, moet je wedden dat Nederland wint.

de Redactie: 90 minuten Er wordt een spannende wedstrijd verwacht waarin de Roemenen de favorieten van streek kunnen maken. Als er na 120 minuten nog geen winnaar is, wordt de eerste strafschoppenreeks van dit EK genomen. Roemenië heeft daar verrassend genoeg de overhand.

Tip van 90 minuten: 5:4 voor Roemenië na E.