1. Heidelberg24
  2. Sport
  3. voetbal

Hij drukt

AD 2024 – Türkiye miste de volgende verrassing op het Europees Kampioenschap. Er was een nipte nederlaag tegen Nederland in de kwartfinales:

Voor Turkije is de laatste stop de kwartfinales van het EK. Zaterdag moest de ploeg van coach Vincenzo Montella een nederlaag toegeven tegen Nederland met 1: 2 (1: 0), dat woensdag in Dortmund in de halve finales Engeland ontmoette.

Spel Nederland – Turkije 2:1 (0:1)
Nederlandse opstelling Verbruggen – Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Ake (Verman 73) – Schouten, Reinders (Van de Ven 74), Bergwijn (Weghorst 46), Xavi (Frimpong 88), Jacobo – Depay (Zierkzee 88).
Turkiye-assortiment Gunuk – Ayhan (89. Semih), Akydin (82. Celik), Bardaksi – Muldur (82. Tosun), Ozcan (77. OK), Calhanoglu, Kadioglu, Arda Guler – Yilmaz, Yildiz (77. Akturcuglu).
Poorten 0:1 Acidine (35), 1:1 De Vrij (70), 2:1 Jacopo (76)
heersen Clement Turpin (Frankrijk)
plaats Berlijn

Türkiye mist de verrassing van het EK – en wordt uitgeschakeld in de kwartfinales tegen Nederland

De Turken kwamen aanvankelijk op voorsprong via Akaydin (35), en na rust beloonden de Nederlanders zichzelf binnen zes minuten met doelpunten van De Vrij (70) en Jakpo (76).

Türkiye verloor in de kwartfinales van het EK van Nederland – de indicator die je moet lezen

Laatste fluitsignaal! Nederland plaatst zich voor de halve finales van het EK.

90.+2. minuut: Verbruggen voorkomt met een geweldige reactie de gelijkmaker!

Minuut 90: Vijf minuten worden herhaald.

Minuut 85: Dubbele kans voor Turkije! Het schot van Akturkoglu gaat richting hoek

Minuut 83: Zullen de Turken hier nog eens terugkomen?

Minuut 76: Nederland draait het spel om! Jacopo kruist laag met weinig geluk.

Minuut 75: De laatste fase begint. Nederland dringt aan op de leiding en de Turken zien er vermoeid uit.

Minuut 70: …En dit is een gelijkspel! De Vrij kop op!

Minuut 70: Een direct schot van Weghorst van dichtbij werd door Günok geklaard voor een hoekschop.

Minuut 65: Verbruggen schiet een bal van Yildiz.

Minuut 64:Van Dijk komt erg laat tegen Yilmaz en ziet geel.

Minuut 63: Jonok kreeg definitief de vlakke voorzet van De Vrij.

Minuut 61: Nederland zet nog steeds druk, maar Türkiye verdedigt goed.

Minuut 57: Het lage schot van Depay kan bij Jonuk blijven.

Minuut 56: Guler schiet de buitenpaal van een afstand van 26 meter!

Minuut 55: Aké ziet geel – goede vrije trappositie voor Turkije.

Minuut 53: Powerplay Nederland nu.

Minuut 51:Goede kans! Weghors kopt op Depay, die nipt mist. De buitenspelvlag werd echter gehesen.

Minuut 46: voortgezet. Nederland is veranderd: Weghorst is nieuw bij Bergwijn.

Hij leeft! Türkiye vs. Nederland aan de leiding – De eerste helft van de kwartfinales van het EK is afgelopen

Pauze in Berlijn. Türkiye speelt hier dapper en verdient de voorsprong dankzij het doelpunt van Aydin. De Nederlanders hebben tot nu toe weinig offensieve aanvallen aangeboden. We zullen snel terug naar u komen!

Minuut 45: Twee minuten worden herhaald.

READ  Joost Klein vertegenwoordigt Nederland in de Economische en Sociale Raad

Minuut 40: Nederland ziet er nog steeds een beetje geschokt uit.

Minuut 38: De tour is oké vanwege de drukfase!

Minuut 35: Goed voor Turkije! De voorzet van Guler bereikt de verre paal, waar Akidin kopt!

Minuut 34: De Turken zijn moediger geworden en zijn momenteel beter in het spel.

Minuut 33: Guler probeert dit van een afstandje – boven hem.

Minuut 30: Simons krijgt de eerste gele kaart van de wedstrijd vanwege een overtreding.

Minuut 29: Vrije trap van Calhanoglu gaat naast het doel van Bardaksi.

Minuut 27: Er zijn momenteel een paar aanstootgevende scènes, en Nederlanders kunnen niet te veel nadenken.

Minuut 22: De hoek van Calhanoglu valt in de armen van Verbruggen.

Minuut 20: De Turken doen tot nu toe goed verdedigend werk.

Minuut 17: Akidin heeft behandeling nodig, maar kan verder.

Minuut 15: Een voorzet naar Jacopo, die in buitenspelpositie stond.

Minuut 11Het eerste schot van Ozcan gaat ver over het doel.

Tien minuten: Yilmaz geeft zich over en valt voor De Vrij, en scheidsrechter Turpin laat de wedstrijd doorgaan.

De vijfde minuutTürkiye probeert in de eerste minuten controle over de bal te krijgen.

De tweede minuut: Eerste kans! Depay is niet van de bal te scheiden en glijdt uit bij het schieten vanuit een goede positie.

Eerste minuut: De laatste kwartfinale begon en de wedstrijd begon in Nederland.

20:56 uur: De twee teams betreden het veld, gevolgd door het volkslied.

Hij leeft! Türkiye vs Nederland – De opstelling voor de kwartfinales van het EK is hier

20.00 uurDe opstelling van de twee teams is hier:

READ  Een Amerikaanse politicus, 41, sterft aan het Coronavirus | Buitenland

Nederlandse opstelling: Verbruggen – Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Aké – Schouten, Reinders, Bergwijn, Xavi, Jacobo – Depay.

Turkiye-assortiment: Gunuk – Ayhan, Akydin, Bardaksi – Muldur, Ozcan, Calhanoglu, Kadioglu, Arda Guler – Yilmaz, Yildiz

Deze scheidsrechter zal vandaag de EK-kwartfinale tussen Nederland en Turkije arbitreren

Het is 10 uur: Hallo en welkom bij onze livestream! Hier leest u alles over de EK-kwartfinale tussen Nederland en Turkije, die om 21.00 uur in Berlijn begint. Het eerste belangrijke stukje informatie vooraf: de wedstrijd wordt geleid door de Franse scheidsrechter Clement Turpin. De winnaar van de wedstrijd neemt het woensdag in de halve finales op tegen Engeland of Zwitserland.

Turkiye en Nederland: Live uitzending van de kwartfinales van het EK vandaag

Voorlopig rapport: Op zaterdag (6 juli) staan ​​de laatste kwartfinales van het EK 2024 op het programma. Türkiye neemt het om negen uur ’s avonds op tegen Nederland in het Olympisch Stadion in Berlijn.

Türkiye is een van de verrassingsteams in het toernooi. In de achtste finales versloeg de ploeg van coach Vincenzo Montella Oostenrijk met 2-1. De Nederlanders maakten hun rol als favoriet in de achtste finales echter waar en vierden een duidelijke 3-0 overwinning op Roemenië.

Türkiye zal het zonder Merih Demiral moeten stellen, die tegen Nederland geschorst is

De Turken zullen het tegen Nederland – en als ze de halve finales bereiken – zonder verdediger Merih Demiral moeten doen. De UEFA schorste de 26-jarige voor twee wedstrijden na de wolfsgroet in de EK-ronde van 16 tegen Oostenrijk. De wolvengroet drukt doorgaans zijn verbondenheid of sympathie uit met de Turkse extreemrechtse Ulcucu-beweging en haar ideologie. (Mab)