Stach maakt zijn Under-21-debuut – en zijn vader zegt daarover in TV Sports

Matthias Stach over zijn zoon: “Er zijn dingen die er niet zijn” –
28-03-2021 11:12 uur

Anton Stach is niet alleen een belangrijke speler met meerdere vaardigheden voor Alfalfa, maar hij is ook een Duitse speler onder de 21.


21.03.2021
© Sportfoto Zink / Daniel Marr en Sportfoto Zink / Daniel Marr


Plots werd de commentator Matthias Stach Baba Stach. De 58-jarige zei zaterdag tijdens de live-uitzending in “Er zijn dingen die er niet zijn” ProSiebenToen camera’s lieten zien dat zijn zoon Anton gereed stond als invaller in de groepswedstrijd van het Duitse U-21 EK tegen Nederland.

“Arne Meyer, Capitano, trekt zich terug – nou, dat zal ik op een neutrale manier zeggen – tegen Anton Stach van Spielvereinigung Greuther Fürth, die zijn internationale debuut zal maken onder de leeftijd van 21”, zei Stack Senior op een speciale dag. moment in de 82e minuut in het Hongaarse Szekesfehervar. Toen worstelde hij een beetje met de rol van de vader: ‘Ik kan nu zeggen: breng me niet in verlegenheid, jongen. Maar dat doe ik niet. Ik neem het gewoon op.’ Middenvelder Stach Junior hielp de ploeg van coach Stefan Koontz om 1: 1 en een punt te behalen dankzij het doelpunt van Lucas Nammisha (84).


De steile stijging van Anton Stach in de Kleiplatt


Na de wedstrijd gaf Matthias Stach toe dat hij last had van “hartkloppingen”. De tv-journalist, beter bekend als de tenniscommentator, zei: ‘Ik zit hier en denk bij mezelf: ik vergis me niet, jongen. De rest kan me niet schelen.’ Zijn mening over het uiterlijk van zijn zoon: “Ik dacht dat hij in orde was.” Co-commentator Renee Adler merkte op dat zijn microfoonpartner “me meer gaf” na de omschakeling.Matthias Stach, die de games begeleidt vanuit de studio van Unterföhring, zei dat hij geen contact wilde opnemen met zijn zoon. ‘Ik laat hem met rust. Ik denk dat ze heel gelukkig zijn, jongens. Dat is een geweldig resultaat. En voor mijn vader natuurlijk ook.’

Kuntz, coach van de Duitse voetbalbond, voorspelde dat het buitengewone moment nog voor het WK zou komen. “Ik kan me voorstellen dat hij iets tegen zijn zoon moest zeggen”, zei Koontz over Matthias Stach. ‘En daarmee bedoel ik niet: waarom maakt de blinde trainer het niet klaar?’

Cliplat Power: Scorers bij SpVgg Greuther Fürth 2020/21

SpVgg Greuther Fürth is momenteel een van de beste teams in de tweede Duitse competitie. Dit komt ook, maar niet alleen, door de aanvallende spelers in Clover Leaf. Dit zijn alle scorers voor de klavers voor het seizoen 2020/21.


READ  VfL Women: Anna-Lena Stolze rekt zich uit - en blijft in zijn gezang

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *