Roze & Willow Salie Hart – “Bedek Me In Sunshine” | NDR.de

Datum geplaatst: 04.08.2021 13:40 uur

Pink nam het nummer Cover Me In Sunshine op met haar dochter Willow.

De coronapandemie heeft het leven van veel mensen op zijn kop gezet. Zo ook wereldsterren. De Amerikaanse zangeres Pink had bijvoorbeeld ineens veel tijd – voor haar negenjarige dochtertje Willow, maar ook voor wat ze altijd al wilde doen: “Tijdens quarantaine was ik bezig met een smartphone-app waarmee je muziek opnemen. Dat was echt een prestatie! Op een dag werkte ik met haar aan een nieuw nummer toen mijn dochter een tijdje met haar kwam zingen. Toen ging ik zwemmen. Dat was voor haar,” zei Pink.

Cover Me In Sunshine geeft je moed in tijden van epidemie

De twee creëerden een lied dat moed geeft in tijden van epidemieën: “Op een gegeven moment zullen mensen weer lachen, ik weet dat je op een dag weer zult lachen.”

Terwijl kleine Wilg in het zwembad spetterde, bleef mijn moeder experimenteren met de app en zorgde voor het liedje. Na korte tijd werd het een wereldwijd succes. Little Willow nam het kalm op: “Ze vindt het heel grappig. Ze houdt van zingen, maar dat is nu niet echt haar ding. Op een dag kwam ik naar haar toe en zei: ‘Schat, je hebt nummer één in Nederland, dat is een groot probleem .'” ‘ Ze vroeg me: ‘Nederland – welke stad is het?’ “Amsterdam – je houdt van Amsterdam!” “Ja, ik hou van Amsterdam. Mag ik nu ‘Avatar’ kijken?” Natuurlijk mocht ze!

Dit onderwerp staat op het programma:

NDR 1 Nedersaksen | 04/08/2021 | 13.40 uur

NDR .-logo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *