Oud-Werder Bremen Davey Claassen met een laat doelpunt voor Nederland op het WK!

1. Startpagina
  2. werder

schepsel:

tot: Mike Hankey

Ex-profs van Werder Bremen op het WK 2022 in Qatar: Josh Sargent voor de VS maakte gelijk tegen Wales, en Davy Claassen scoorde in de overwinning van Nederland op Senegal. © IMAGO / Sportimage, IMAGO / ANP

Zes oud-spelers van SV Werder Bremen spelen op de FIFA World Cup Qatar 2022 – Davy Claassen en Josh Sargent maakten maandag allebei een prima indruk bij hun debuut.

Proost op de eeuwig lange downtime – het kan zijn Davey Klaassen Denken! De voormalige prof SV Werder Bremen Met Holland profiteerde hij van het feit dat de heersers in de begintijd van WK 2022 uitzonderlijk lang in Qatar. Oranje kwam tegen Senegal al met 1-0 op voorsprong door een relatief laat doelpunt van Cody Jaco (84e), maar De oud-speler van Bremen, die sinds 2020 weer voor Ajax Amsterdam speelt, mag zijn WK-debuut maken. Deksel erop in de negende minuut van de blessuretijd.

Ex Werder Bremen 2022 WK-profs: Davy Claassen scoort een late winnaar in de overwinning van Nederland op Senegal

Davey Klaassen, die in de 79e minuut inviel voor Steven Bergwijn, stormde naar voren op een laatste Nederlandse tegenaanval, en toen de Senegalese doelman Edouard Mendy alleen een schot van Memphis-spits Depay kon pareren, was de strateeg op het middenveld erbij en sloot vakkundig af. Het eerste doelpunt van de ex-prof Werder Bremen op een groot toernooi. De Holland Echt een goede kans om de groep te winnen. Senegal is het op een na sterkste team in Groep A, waar ook Qatar en Ecuador deel van uitmaken.

Je bent misschien een beetje teleurgesteld Jos Sargentdeze Verenigde staat Goed debuut op het WK Het kan niet volledig verfijnd worden. Uiteindelijk werd het 1-1 voor Wales, al waren de Amerikanen met name in de eerste helft duidelijk de beslissende ploeg van de wedstrijd met de betere kansen. Dat kwam ook door de oud-spits van SV Werder Bremen, die inmiddels onder contract staat bij Norwich City in de tweede klasse in Engeland. Sargent maakte maandag zijn eerste collegiale start en scoorde bijna na negen minuten spelen, maar zag de bal van de buitenkant van de paal vallen.

READ  Nederland en Argentinië in de kwartfinales van het WK

Werder Bremen, oud-speler in het WK 2022 van Qatar: Josh Sargent nam deel aan het doelpunt van de Verenigde Staten tegen Wales.

Bij een 1-0 achterstand in de 36e minuut was dat zo Jos Sargent Ook zijn aandeel. Hij was het die de bal op het middenveld verankerde en Christian Pulisic meenam, die op zijn beurt handhaver Timothy Weah hard stuurde. In de tweede helft verloren ze Verenigde staat Echter, na de rode draad werd Wales sterker en kort nadat Josh Sargent van het veld werd gehaald als onderdeel van een driepuntswissel in de 74e minuut, sloegen de Islanders toe. Superster Gareth Bale nam een ​​strafschop en zette die zelf om (84). De confrontatie tussen beide ploegen, waarschijnlijk strijdend om de tweede plaats in de achtste finales achter Engeland (6-2 in de eerste groepswedstrijd tegen Iran), eindigde in een gelijkspel.

Naast Davey Klaassen En de Jos Sargent Vier anderen spelen in Serge Gnabry (Duitsland) en Thomas Delaney (Denemarken) evenals Kevin De Bruyne en Koen Castels (beiden uit België). Ex-professionals SV Werder Bremen wanneer WK 2022 in Katar. Daarnaast starten de huidige Werder-spelers Niklas Volkrug en Milos Veljkovic voor respectievelijk Duitsland en Servië. (han)