Nederland en België scoorden 15 doelpunten

Dr.Vijfvoudig wereldvoetballer Cristiano Ronaldo maakte een einde aan zijn stagnerende doelpunten bij het nationale team en leidde Portugal naar een tweede overwinning in de WK-kwalificatiewedstrijd van 2022 in Groep C. De Europese kampioenen draaiden het spel om in Wereldnummer 98 Luxemburg en won dinsdag 3: 1 (1: 1).

Freudenker won –
Nieuwsbrief voor Duitsland

Elke ochtend zorgvuldig geselecteerd en efficiënt geregeld. Belangrijke evenementen en ontwikkelingen in Duitsland en de wereld.

Registreer nu

De dappere eigenaren van het land rukten een half uur later op via Gerson Rodriguez. Voordat de rust voorbij was, maakte Diogo Jota gelijk. De aanvaller van Liverpool FC scoorde twee doelpunten in een 2-2 gelijkspel tegen Servië. Na de start van de tweede helft zette Ronaldo, die eerder vier 0-0-duels voor zijn land had gescoord, Portugal op voorsprong. Het laatste punt werd gemaakt door Joao Palinha (minuut 80).

In Groep A stond Portugal met zeven punten op de eerste plaats, voor de Serviërs met gelijke punten, die vroeg op de avond in Azerbeidzjan met 2-1 (1-0) wonnen. Alexander Mitrovic van Fulham scoorde beide doelpunten voor de ploeg van Dragan Stojkovic.

Aan de andere kant verspilde Turkije zijn derde overwinning in zijn derde wedstrijd. In 3: 3 (2: 1) tegen Letland gaven de verhuurders hun voorsprong op met twee goals. Tweede klasse Kenan Karaman trof in de eerste ronde Fortuna Düsseldorf en voormalig Leverkusen inwoner Hakan Calhanoglu. Ook Noorwegen kan rekenen op een trefzekere spits uit de Bundesliga. Erling Haaland van Borussia Dortmund had opnieuw pech, maar Alexander Sorloth uit Leipzig kwam met 1-0 (1-0) in Podgorica, Montenegro.

READ  Veldhockey: Nederland heeft het Europees kampioenschap hockey gewonnen