Nederland en Argentinië in de kwartfinales van het WK

drDe voorronde is afgelopen wereldbeker voetbal In Qatar zou voortaan elke wedstrijd een finale kunnen zijn voor de overige zestien teams. Want vanaf de achtste finales is er geen ruimte voor fouten. We beginnen deze zaterdag met twee wedstrijden. Tot en met dinsdag spelen de acht teams die de kwartfinales halen tegen elkaar. WK-voorspellingen door Daniel Memmert en Fabian Wunderlich laten zien wie de beste kansen heeft – om na 90 minuten te winnen en het algemeen klassement te leiden, want extra tijd en strafschoppen zijn nu mogelijk.

Tobias Rapp

Verantwoordelijke redacteur voor Sport Online.

In de eerste ronde van 16 van de dag (16:00 CET op FAZ Live WK-tape En op MagentaTV) Het is merkwaardig dat twee teams zich in 2018 niet eens kwalificeerden voor het toernooi in Rusland: Nederland en de VS. Op de wereldranglijst (8e tot 16e) en de gemiddelde marktwaarde van de spelers in het team (€ 22,6 miljoen tot 10,6) is Bondscoach echter de keuze. Lodewijk van Gaal Voordat. Dit zie je ook terug in de mogelijkheden. 48,6% spreekt na 90 minuten over een Nederlandse overwinning. Aangezien er echter 29,3 procent van de tijd een gelijkspel is, is de kans na verlenging en strafschoppen ook belangrijk: Eftal leidt daar met 68,7 procent.

Daarna (20.00 CET FAZ Live WK-tapein ARD en op MagentaTV) staan ​​tegenover elkaar Argentinië Australië is het tegenovergestelde. Hier zijn de rollen duidelijker verdeeld, ook al waren ze vier en een half jaar geleden allebei gefrustreerd in hun laatste finale. Het team van Albiceleste faalde in de achtste finales en de Australiërs kwamen niet verder dan de groepsfase. Het is voldoende om naar de ranglijsten (3 tot 38) en de marktwaarden (24,3 tot 1,5) te kijken om te zien wie hier de favoriet is. De kansen zijn ook duidelijk: Argentinië wint 80,4 procent na normale tijd, maar 93,9 procent na maximumstraffen.