Nations League: Nederland – Kroatië Live tv en uitzending

Nederland speelt in de halve finale van de Nations League tegen Kroatië. Hier vind je alle informatie over uitzendingen op TV, uitzending, datum en tijd.

Na afloop van de groepsfase van de Nations League zijn alleen de vier winnaars vertegenwoordigd in het toernooi. De halve finales werden beslist toen de loting in vier richtingen werd gehouden Zwitserland aankondigen.

De Nations League Final Four belooft een spannende halve finale te worden. In de eerste wedstrijd van de halve finale ontmoet Kroatië, de halve finalist van het WK van vorig jaar, de gastheer van de finale Holland boven op elkaar. Het vindt plaats in de tweede wedstrijd van de Final Four Nations League Spanje tegen Europees kampioen Italië.

Het was een teleurstellend voetbaljaar voor het Duitse team. Naast het voortijdige einde van het WK in Qatar werd de ploeg van de bondscoach uitgeschakeld Hansi Flick Zo ook in de groepsfase van de Nations League. Het team behaalde slechts één overwinning in zes wedstrijden en eindigde als derde in hun groep achter Italië en Hongarije.

“Nederland – Kroatië Live op TV en Stream”: overdracht van de halve finales in de Nations League

De UEFA Nations League heeft zich al gevestigd als een integraal onderdeel van de voetbalkalender. In de derde editie van de competitie, van juni 2022 tot en met juni 2023, verschenen veel games in televisie of live-uitzending. In totaal doen er 55 teams mee aan vier toernooien (A t/m D).

READ  France Crying Holland - Tedesco debuteerde als coach van België

Het principe van de Nations League is dat het beste team in de groep doorgaat naar de volgende hogere klasse of deelneemt aan de Nations League Final Four (in League A). Aan de andere kant degradeert het zwakste team naar de lagere klasse (exclusief D-klasse).

Om de wedstrijden van de laatste ronde van de Nations League 2022/23 live te kunnen volgen, is een abonnement bij een omroepaanbieder vereist. Dazen nodig. Dazen Het verwierf uitzendrechten voor de Volkenbond. Afhankelijk van het gekozen model is de maandelijkse abonnementsprijs inbegrepen Dazen Tussen € 39,99 en € 9,99.

De game wordt alleen uitgezonden op betaaltelevisie. Losse games kunnen alleen worden ontvangen op Free TV. Zo werden de wedstrijden van het Duitse nationale team gratis uitgezonden op ZDF En in ARD getoond.

“Nederland – Kroatië”: de datum en tijd van de halve finales van de Nations League

De halve finales van de UEFA Nations League worden gespeeld in Rotterdam en Antschede op 14 en 15 juni 2023. De derde editie van de Nations League zal een nieuwe winnaar opleveren, aangezien de winnaars van de eerste plaats Portugal en titelverdediger Frankrijk al zijn uitgeschakeld in het toernooi. .

READ  Formil 1 in Monte Carlo - Leclerc Holt Ball - Sportstandaard

Hier is een overzicht van alle belangrijke informatie over de halve finale van de Nations League 2022/2023:

Nederland – Kroatië in de Nations League: het record van de nationale ploeg

hoog fussballdaten.de Nederland en Kroatië hebben elkaar slechts één keer op het veld ontmoet. De twee nationale teams troffen elkaar in de wedstrijd om de derde plaats op het WK 1998. Op dat moment won Kroatië met 2-1. Aangezien de wedstrijd inmiddels 25 jaar geleden is, kunnen er nog geen conclusies worden getrokken over de komende Nations League-wedstrijd. Nederland geldt echter als favoriet om het toernooi te winnen binnen de Nations League, en heeft daardoor meer kans op het bereiken van de finale in de wedstrijd tegen Kroatië.