Mario Goze geniet weer van voetbal in Eindhoven


“Ik voel me op mijn best”: Mario Gotze in Eindhoven
Foto: dpa

In Borussia Dortmund ging het niet verder. Ineens verhuisde Mario Gotze naar Nederland. Nu vertelt hij hoe goed hij het deed in Eindhoven.

M.Ario Götze geniet weer van voetbal bij zijn nieuwe club, PSV Eindhoven. Ik heb nu veel wedstrijden gespeeld en ik voel me echt goed. Ik voel me in topvorm. ”De voormalig prof van Borussia Dortmund en Bayern München zei over Bild:“ Zo kan ik weer genieten van voetbal. ”

Götze verhuisde naar Nederland nadat zijn contract bij BVB afliep. In het team van voormalig Leverkusen-coach Roger Schmidt wordt de aanvallende middenvelder als een van de best presterende beschouwd. De 28-jarige scoorde vijf doelpunten in 14 wedstrijden. Achter Ajax Amsterdam staat PSV na 28 wedstrijden tweede in de Eredivisie.

Goze speelde zijn laatste 63 interlands op 14 november 2017. Ondanks langdurige verwaarlozing prees de WK-topscorer 2014 bondscoach Joachim Loew (61). “Jogi heeft geweldig werk geleverd voor het Duitse voetbal. Daar verdient hij het hoogste respect voor.” Hij leidde het nationale team naar het absoluut volgende niveau en zette het daar neer. De kroning was zonder meer de WK-titel in Brazilië. ”Loew, die onlangs bekritiseerd is, zal zijn post verlaten na het WK in de zomer.

READ  Handelaren in Klazienaveen openen ondanks de sluiting hun winkels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *