Ihattaren over de ‘zwarte periode’, het nieuwe decennium en Ajax: ‘Ik ben voor niemand bang’

Ihattaren over de ‘zwarte periode’, het nieuwe decennium en Ajax: ‘Ik ben voor niemand bang’

Het lijkt erop dat Muhammad Etharin er volledig naar is teruggekeerd Eindhoven. De jonge middenvelder had het moeilijk bij PSV, werd zelfs een tijdje gediskwalificeerd voor de wedstrijdselectie door trainer Roger Schmidt, maar staat nu weer op de basis bij zijn club.

“Ik heb veel meegemaakt, de laatste periode waren veel herinneringen aan het verleden. Ik zat een tijdje in een zwarte periode, maar ik heb het gewoon meegemaakt”, zegt Sarh Ihatarin in een gesprek met De Telegraaf. “Het gaat minder, maar ik schaam me er niet voor. Nog steeds een groot verlies (het verliezen van zijn vader, een redacteur). Het enige dat ik erg jammer vind, is dat ik ermee voetbalde. Ik zou het beter kunnen doen, maar als jonge man kan ik me committeren Fouten. Iedereen kan het, we zijn allemaal mensen. Af en toe moet je plat op je gezicht vallen, hoewel dat niet het geval was.

Ihattaren keek weer met goede moed. Na de winterstop wacht binnenkort een duel met Ajax. “Dan kunnen we onszelf meten. Het gaat goed met ons, en we zijn voor niemand bang. Breng hem maar. We zijn fit, zie je,” hij is een vechter. De middenvelder van PSV moet de hoop op het EK komende zomer nog verliezen. “Dat zou geweldig zijn. Daar werk ik natuurlijk ook voor. Mijn gedachten zijn er ook. (…) En ja, het EK. Dit zijn dromen en waarom ik voor het Nederlands elftal heb gekozen. Ik hoop dat hij er snel weer is. Zodat jij erbij kunt zijn.”

READ  Wie zit er achter de burgerlijke boerenbeweging?

een ketting
Ihattaren geeft aan dat zijn zaakwaarnemer Mino Raiola nu in gesprek is met PSV over een nieuw contract. “Momenteel ben ik in Eindhoven en ik ben hier heel gelukkig. Nu woon ik ook in Eindhoven. Nu kan ik alleen maar zeggen dat ik alles aan mijn zaakwaarnemer (Mino Raiola, redacteur) overlaat. Als we uitgaan, gaan we uit. Zo niet, dan blijf ik hier gelukkig. Ik zou alleen maar voetballen. Ik heb nog een contract tot de zomer van 2022, en dat is het al bijna, want de tijd vliegt heel snel, merkte ik. “

Bekijk hier de beste voetbalvideo’s

Meer video’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *