Evelyn Burdicki: Ze wilde naar Nederland en kwam in München terecht

Deel ideeën tussen tv-sterren! Zaterdagavond maakten actrice Caroline Frere (38) en kolonel Pierre M. Krause (44) en acteur en muzikant Daniel Donskoy (31) bij RTL om te vragen: “Ben ik slimmer dan Evelyn Burdicki?”

De show werd gemodereerd door Gunter Gauch (64), die de vraag “Wie is slimmer dan Gunter Gauch?” Hij herinnert zich: “Ik ben vrij gemiddeld. 49% van de Duitsers is slimmer dan ik. Dit moet worden aangevuld.”


“Ben ik slimmer dan Evelyn Burdicki?”, Vraagt ​​Gunter Gauch over zijn show.Foto: TVNOW / Frank Hempel

Evelyn Burdicki (32) was niet bang voor deze taak: “Ik keek naar de andere shows. Ik dacht dat je een goede of een slechte dag had, maar het had niets met intelligentie te maken.”

1.000 Duitsers zijn al geslaagd voor de representatieve test van de show. Onder leiding van neurowetenschapper professor dr. Martin Corti (56) van de TU Braunschweig slaagde Evelyn Burdecki al voor alle tests – de beroemde kandidaten moesten op de show met haar concurreren.

Reality TV-ster Evelyn was in het begin niet goed. Toen het nodig was om veel vreemde talen te leren kennen, herkende ze haar moedertaal Pools niet eens en schaamde ze zich erg: “Als mijn moeder dit ziet, zal ze me ontkennen. Hij bedekt me overal.”

Als het om ‘regisseren’ gaat, deconstrueert Evelyn een verhaal dat stil is gebleven. Toen ik een keer van Düsseldorf naar Nederland reisde, landde het bijna in München: “Ik reed daarheen zonder gps en mijn rijbewijs was nieuw. Ik merkte net op de radio dat inwoners van München anders praten dan in de noordelijke staat. Rijnland-Westfalen. Toen besefte ik dat ik bijna in München was. ‘

READ  Om deze reden verwelkomde koningin Letizia de gasten zittend

In de war Gunther Josh probeerde te ontdekken wat er mis ging: “Maar je weet dat je geen zes uur nodig hebt van Düsseldorf naar Nederland! Dat betekent dat ze overal door de Alpen kunnen worden gestuurd! En als je naar Radio Südtirol had geluisterd en Duits had gesproken, zou je vermoeden dat je in de Noordzee was?

Het resultaat van deze tour was absoluut geweldig! Omdat dit precies is waar Evelyn het hoogst schitterde.

Aan het eind van de avond blijkt dat Evelyn Burdicki slimmer is dan 55 procent van de Duitsers, en dus slimmer dan Gunter Gauch.

Maar Daniel Donskoy was de winnaar van de avond. Hij kan er prat op gaan slimmer te zijn dan 63% van de Duitsers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *