EK-finale: Adele en Ed Sheeran zijn enthousiast over de overwinning van Engeland

sterren

Bijgewerkt op 10 juli 2024 om 23:31 uur

Britse sterren in Dortmund: Adele en Ed Sheeran keken woensdag in het stadion naar de halve finale tussen Engeland en Nederland. De twee moesten lang duimen en Engeland stelde pas in de laatste minuten van de wedstrijd de overwinning veilig.

Meer nieuws over sterren en entertainment

De laatste wedstrijd kon komen: Engeland stelde woensdagavond (10 juli) in Dortmund zijn plaats in de EK-finale veilig met een 2-1 overwinning op Nederland. Twee Britse muzieksterren keken op de tribunes naar de overwinning van de Three Lions.

Groot feest na het beslissende doelpunt

Aan de ene kant was er de zanger en hitlijsttopper Ed Sheeran (33 jaar), die in 2025 voor zes concerten naar Duitsland komt, zal als beroemde gast op de tribune staan. Hij droeg een rood voetbalshirt en een blauwe pet en keek eerst met een ontspannen glimlach naar de wedstrijd. Toen Engeland in de 90e minuut het beslissende doelpunt scoorde, sprong en juichte de muzikant, die voor het eerst op dit EK niet op het veld verscheen, op de tribune. Daarentegen heeft Adele (36 jaar), die in augustus tien avonden in München zal optreden, de spannende wedstrijd niet gemist. Ze hield haar kleding ook casual op het veld met een zwart jasje en een wit overhemd.

Op zondag 14 juli nemen de Engelsen het op tegen Spanje in de EK-finale in Berlijn. De laatste wedstrijd begint om negen uur ’s avonds en de eerste wedstrijd wordt op televisie uitgezonden. (gom/plek)