Duitsland vs Nederland: zo kun je de wedstrijd van morgen live bekijken op gratis tv – het nationale voetbalelftal

Morgenavond treft de Duitse nationale ploeg Nederland. De aftrap is 20.45 uur in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam. ARD zendt het spel live uit op gratis tv. SPORT BILD geeft je alle informatie.

De ploeg van bondscoach Hansi Flick (57) won met 2-0 van Israël. Chelsea-sterren Kai Havertz (22) en Timo Werner (26) maakten de twee doelpunten. Voor Thomas Muller, 32, was de avond minder spannend. De veteraan miste in de 89e minuut een strafschop.

In de eerste vriendschappelijke wedstrijd van het jaar vertrouwde Hansi Flick op het duo Marc-Andre ter Stegen (29) en Kevin Trapp (31). Vooral Trapp blonk uit in de tweede helft. Frankfurter redde in de 94e minuut een strafschop en zorgde zo voor een schone lei voor de Duitse voetbalbond.

De overwinning op Israël was de achtste overwinning op rij voor de nationale ploeg. Kan het team van Hansi Flick deze streak tegen Nederland verlengen?

Hoeveel weet jij over de wedstrijden van het nationale elftal tegen Nederland? Toneelstuk gedurfde wiskundetest En uitvinden!

Zo zie je de wedstrijd Nederland vs Duitsland live op tv en live uitzending

De vriendschappelijke wedstrijd tussen Nederland en DFB-Elf is vanaf 20.45 uur live te zien op ARD. Vanaf 20:15 uur brengen omroepster Esther Sedlaczek en expert Bastian Schweinsteiger verslag uit. Het spel zal worden becommentarieerd door Tom Bartels. Je kunt de wedstrijd ook als livestream bekijken via de mediabibliotheek van ARD.

Als alternatief voor tv kun je ons apparaat ook gewoon gebruiken SPORT BILD DIRECTE INDICATOR gebruiken!

READ  Afscheid van Dazenifer Maruzan: Brazilië domineert de Duitse Confederatie Vrouwen