1: 2 in Nederland: zo ver zijn DFB-vrouwen op weg naar “VfL Duitsland” gekomen

Een krappe nederlaag in het prestige duel: het Duitse vrouwenvoetbalteam moest woensdagavond een nederlaag van 1: 2 toegeven in de laatste wedstrijd van het mini-toernooi “Three Nations. One Goal” tegen de Europees kampioen Nederland. Martina Vos-Tecklenburg, de bondscoach van de nationale ploeg, miste de overwinning van het toernooi in de twintigste ontmoeting van de twee teams. De wedstrijd tegen de Europees kampioen werd al gezien als een belangrijke test voor het EK van volgend jaar. Het is al duidelijk geworden dat de spelers van VfL Wolfsburg het kader zullen vormen voor het nationale team – Zeven huidige en twee toekomstige VfLers maakten deel uit van het Duitse team in het mini-toernooiDit is de huidige status van de DFB-selectie Op weg naar VfL Duitsland:

Laten zien

Normale spelers

Als leider van DFB-selectie Alexandra Pope Hoe dan ook, onomstreden. Ik ging tegen België in in de 73e minuut, gisteren keerde ze voor het eerst terug naar de basis, en ze viel haar team altijd naar voren aan en vormde een constante bedreiging in het strafschopgebied van de tegenstander. Het team kan niet worden gedacht zonder hem Lena OberdorfDie schommelt tussen middenveld en verdediging in VfL en de nationale ploeg. Ik kwam als invaller tegen België in de tweede helft, in Venlo, de 19-jarige mocht vanaf de start spelen, maar zag er niet goed uit in 1-0 via Jackie Gronen en handelde zeer aarzelend tegen Vivian. Medima. Ook Svenia Hoth Het is een vaste wedstrijd in de Duitse voetbalbond als plaatsvervangend aanvoerder, hij leidde het team bijna in zijn eentje naar de overwinning op België met één doelpunt en één pass. In Nederland stond de aanvallende speelster voor de tweede keer op rij in de basis en bereidde zich via Laura Frelange voor op een 1-1 gelijkspel.

READ  Het eerste Curio Collection hotel opent in Nederland

Marktwaarden van VfL-voetballers.

Net als de marktwaarden op transfermarkt.de publiceert soccerdonna.de sinds januari 2021 marktwaarden voor vrouwenvoetbal.

Momenteel sterk in het team

Cathy Hendrich Ze heeft zich inmiddels bewezen als rechtsback in de nationale ploeg, maar moet ook samenwerken met een mede VFL-teamgenoot in de strijd om een ​​vaste plek. Sarah Dorson Duel, die verrassend haar eerste minuten in het toernooi verzamelde als linksback tegen Nederland. Hendrich kwam Venlo binnen in de 26e minuut nadat Lena Latwin ziek werd en zich een weg naar de wedstrijd begaf. In de 2-1 overwinning van Nederland door Daniel van de Donck sloop Hendrich helaas naar binnen, waarna Dorson niet stevig op de lijn verdedigde. Beide zijn echter flexibel inzetbaar en ook opties in de centrale verdediging, aangezien er in de zomer ook nieuwe spelers zijn in Voss-Tecklenburg met spelers als Marina Hegring, Oberdorf en Wolfsburg. Lena Latwin (In VfL Custom for Medium) Je hebt keuze te over. Felicitas Rauch Ze wist zich met veel aanvallende acties als linksback tegen België te onderscheiden en werd daarna verkozen tot de speelster van de wedstrijd, bij Venlo bleef ze woensdag op de bank. Ook Karakter en degelijkheid, Die vanaf komend seizoen voor VfL speelt en momenteel een zwaar seizoen speelt voor Hoffenheim, zou deel moeten uitmaken van de vaste ploeg. In Aken verving ze Hoth in de 61e minuut en kwam ze na 70 minuten tegen Nederland.

Kandidaten geschokt door perspectief

Pia Sophie Walter, Die onlangs meer speeltijd had bij de club, zat in de Bundesliga-selectie maar haalde de toernooiploeg in beide wedstrijden niet. De 23-jarige zal zichzelf moeten aanbevelen om deel uit te maken van het nationale team. Hetzelfde geldt voor de VfL-doelman Almuth SchulteMomenteel kampt ze met zware concurrentie na een schouderoperatie en de geboorte van haar tweeling in VfL. Ze is nummer 3 achter Katarzyna Kiedrzynek en Friederike Abt. De 30-jarige, die voor haar blessure en zwangerschap de onbetwiste Duitse nummer 1-houder was, trainde enkele dagen bij de Duitse voetbalbond (DFB) ter voorbereiding op het mini-toernooi, maar er is sterke concurrentie: Merlefroms, een keer Schulte – vervangen bij Wolfsburg en nu Eintracht Frankfurt. Hij liet een sterke prestatie zien ondanks de twee doelpunten tegen Nederland. Met Joel Widmeyer En nieuwkomers in de zomer Sandra Stark (Afkomstig van SC Freiburg) De dubbele winnaar uit Wolfsburg zal ook spelers in hun gelederen opnemen die Voss-Tecklenburg in het verleden verschillende keren heeft beschouwd.